Kik vagyunk?

Különböző területről érkeztek hozzánk szakembereink azért, hogy segítsenek részekre bontani és értelmezni a gyönyörű, nőies, esztétikus járást a magas sarkú cipőben!

Közös bennünk, hogy szerettünk volna létrehozni:

egyedi, hasznos, szerethető, kreatív, minőségi

oktatócsomagot.

Ők is segítettek

Csányi Luca

gyógytornász

2010-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem gyógytornász szakán.

A Sweet Step® oktatatócsomagban nem csupán a magassarkú cipőben való esztétikus járást tanulhatják meg a jelentkezők, hanem egy igazi önbizalom növelő tréningen vehetnek részt.

Gyógytornászként természetesen nem célom, hogy a károsnak mondott lábbeliben való járást “reklámozzam”, de fontosnak tartom, hogyha egy hölgy szeretne odafigyelni a megjelenésére és elegáns cipőbe bújni, akkor tudjon benne szépen, és – a lehetőségekhez képest – helyesen járni. Kidolgoztunk egy olyan testtartás és járásmódszert, ami az ízületeket a lehető legkevésbé terheli, sőt megdolgoztatja azokat az izmokat (pl. törzsizmok), amiket a mindennapi életünk során kevésbé használunk.

Fülöp Zsuzsanna

versenytáncos

Nagyon örülök, hogy a Sweet Step® csapatával közreműködve én is részt vehetek a tanfolyam anyagának összeállításában és megoszthatom a tapasztalataimat, tanácsaimat, mert szívügyemnek tartom a mozgás stabil és biztos alapokon történő oktatását.

A tánc már több mint 15 éve része az életemnek, számomra az élet örömének és a nőisségem megélésének kifejezését jelenti. Jelenleg párommal a magyar ranglista élmezőnyébe tartozunk, latin kategóriában az “S” (sonder) osztályt erősítjük, amely a legmagasabb kategória a versenytáncban. A versenyzés mellett táncoktatással foglalkozunk a három éve működő saját tánciskolánkban, a Synergyben. Az elért eredményeink közül a háromszoros magyar bajnoki ezüstérmes helyezéseinkre vagyok a legbüszkébb és arra, hogy a világ és európabajnokságon is a legjobb magyar párosnak bizonyultunk 2019-ben a latin showtánc kategóriában.

DSC_9582-6

Papp Melitta

gyógymasszőr

2005-ben végeztem gyógymasszőrként, az Alternatív mozgás-, és masszázsterapeuta szakvizsgámat 2008-ban tettem le. Számos masszázstechnika elsajátítása mellett a théta és kvantum technikákkal is bővítettem a tudásomat, majd 2019-től az Oktatási Stúdió keretein belül a masszázs gyakorlati oktatásával kezdtem foglalkozni.

A Sweet Step® oktatócsomag létrehozásában nagy örömmel tevékenykedtem, mert számomra fontos a prevenció. Élmény volt részekre bontva vizsgálni, hogyan épül fel a magassarkú cipőben való járás. A kollégáimmal remek szakmai vitákat folytattunk, ami a személyes fejlődésemet éppúgy szolgálta, mint a Sweet Step® oktatócsomag formálódását.

Remélem, olyan örömmel fogadod a Sweet Step® oktatócsomagot, mint amekkora szeretettel, odafigyeléssel igyekeztünk összeállítani neked!

Még közreműködtek