Magabiztos magassarkú használat Sweet Step® oktatócsomag segítségével

Tananyagunk segítségével téged is megtanítunk, hogyan járj tökéletesen a magassarkúban akár a legközelebbi randevúdon!

Elégedett ügyfelünk mondja

Imádom! Hiánypótló a piacon!

Sokáig kerestem egy olyan lehetőséget, ahol mozdulataimban ki tudom fejezni azt, hogy nő vagyok! A magassarkúban való járás számomra mindig kihívás volt. Ritkán bújtam bele, de akkor botladoztam és nem éreztem komfortosnak! Rendkívül felhasználóbarát és jól érthető a Sweet Step® oktatócsomag. Tényleg rengeteget tanultam belőle! Nem gondoltam volna, hogy részletekben van a lényeg! Köszönöm szépen!.
Pap Ágnes
Menedzser/vállalkozó

Használd ki ingyenes online oktató tréningünket!

Mire számíthatsz tréningünkön?

Amiért minket választanak

Elégedett vásárlóink az alábbiakat emelték ki előnyként, amikor a Sweet Step®-et választották.

Elegancia és nőiesség

Megtanulsz gyönyörűen járni a magassarkú cipődben és könnyed, légies, ugyanakkor magabiztos mozgást tanulsz meg velünk!

Szakemberek készítették

A különböző területeken dolgozó szakemberek segítségével részekre bontottuk az esztétikus járást, hogy mit, mikor és hogyan érdemes csinálnod!

Tökéletes rugalmasság

Oktatócsomagjaink kezdő, középhaladó és haladó szinten elérhetőek, ráadásul az otthonodban sajátíthatod el, speciális felszerelés nélkül!

Rólunk

Különböző területről érkeztek hozzánk szakembereink azért, hogy segítsenek részekre bontani és értelmezni a gyönyörű, nőies, esztétikus járást a magas sarkú cipőben!

Közös bennünk, hogy szerettünk volna létrehozni:

Mi vár azokra, akik minket választanak

Kutatáson alapuló tudásanyag

Eltérő szakterületek szakértőinek bevonásával készítettük el neked ezt a minden részletre kiterjedő képzést.

Részletes, mindenre kiterjedő leckék

Egészen biztosak vagyunk benne, ha átveszed a leckéket és a gyakorló anyagokat, nem marad semmi bizonytalanság benned!

Magabiztos leszel a saját magassarkúdban

A környezeted látni fogja rajtad a változást, már csak amiatt is, amilyen magabiztosan fogsz lépkedni!

Elégedett ügyfelünk mondja

Az igazi Nő mozdulataiban, járásában is legyen Nő!

Nagymamaként fontosnak tartom, hogy ha egy fiatal lány felveszi a magas sarkú cipőjét, akkor húzza ki magát és járjon benne csinosan. Bevallom, én is végigcsináltam a Sweet Step® oktatócsomagokat. Nagyon élvezem a gyakorlást! Eddig nem is gondoltam volna, mennyi mindenre kell figyelni ahhoz, hogy járásom könnyed, nőies legyen! Jó ötlet! Unokákkal együtt pedig nagyszerű szórakozás! Nagyon ajánlom mindenkinek!
Szabóné Mária
Nyugdíjas, nagymama

Te tudod...

 …hogyan kell olyan szépen járni a magas sarkú cipőben, hogy a környezeted elismerően utánad nézzen? Mi megtanítjuk neked!

Mikor van szükséged az oktatócsomagra?

Jelek, amelyekből arra következtethetsz, nem vagy magabiztos magassarkúban.

Botladozol járáskor

Ha csak ritkán, kivételes alkalmakkor viseled és gyakran meginogsz.

Sűrűn kell viselned

Munkahelyen vagy olyan speciális eseményen amin gyakran részt veszel, kötelező kellék.

Nem bírod sokáig

Fáj a lábad a magassarkú viselése közben és alig várod, hogy megszabadulj tőle.​

Dobozban tárolod

Amikor döntened kell, milyen cipőt válassz, csak és kizárólag a lapos cipőkben gondolkodsz.​

Gyakran Ismételt Kérdések

Az ajánlott életkor: 14 éves kortól felső korhatár nélkül, saját felelősségre bárki igénybe veheti az oktatócsomagot.

Ne ijedj meg, könnyű dolgod lesz! Videóinknál törekedtünk arra, hogy mindenki számára érthető, részletesen bemutatott, könnyen követhető legyen az anyag. Ezt pedig még azzal is kiegeszitettük számodra, hogy a videó nézése közben gyógytornászunk magyarázza, segíti a megértést.

Bármely felmerülő egészségügyi probléma esetén először kérd ki kezelőorvosod véleményét és csak az engedélye utána vásárold meg a csomagot!

Csányi Luca gyógytornász gondolatai :A Sweet Step® oktatatócsomagban nem csupán a magas sarkú cipőben való esztétikus járást tanulhatják meg a jelentkezők, hanem egy igazi önbizalom növelő tréningen vehetnek részt.
Gyógytornászként természetesen nem célom, hogy a károsnak mondott lábbeliben való járást “reklámozzam”, de fontosnak tartom, hogyha egy hölgy szeretne odafigyelni a megjelenésére és egy elegáns cipőbe bújni, akkor tudjon benne szépen és – a lehetőségekhez képest – helyesen is járni. Kidolgoztunk egy olyan testtartást és járás módszert, ami az ízületeket a lehető legkevésbé terheli, sőt megdolgoztatja azokat az izmokat (pl. törzsizmok), amiket a mindennapi életünk során kevésbé használunk.

Az oktatócsomag megrendelésével korlátlan hozzáférést kapsz a leckékhez, azaz addig tanulhatsz, ameddig csak szeretnél. Időbeni korlát nincs!

Nem. Az oktatóanyag videóihoz aktív internetkapcsolatra van szükséged!

Az oktatóanyag elkészítésében ők is segítettek

Csányi Luca

gyógytornász

2010-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem gyógytornász szakán.

A Sweet Step® oktatatócsomagban nem csupán a magassarkú cipőben való esztétikus járást tanulhatják meg a jelentkezők, hanem egy igazi önbizalom növelő tréningen vehetnek részt.

Gyógytornászként természetesen nem célom, hogy a károsnak mondott lábbeliben való járást “reklámozzam”, de fontosnak tartom, hogyha egy hölgy szeretne odafigyelni a megjelenésére és elegáns cipőbe bújni, akkor tudjon benne szépen, és – a lehetőségekhez képest – helyesen járni. Kidolgoztunk egy olyan testtartás és járásmódszert, ami az ízületeket a lehető legkevésbé terheli, sőt megdolgoztatja azokat az izmokat (pl. törzsizmok), amiket a mindennapi életünk során kevésbé használunk.

Fülöp Zsuzsanna

versenytáncos

Nagyon örülök, hogy a Sweet Step® csapatával közreműködve én is részt vehetek a tanfolyam anyagának összeállításában és megoszthatom a tapasztalataimat, tanácsaimat, mert szívügyemnek tartom a mozgás stabil és biztos alapokon történő oktatását.

A tánc már több mint 15 éve része az életemnek, számomra az élet örömének és a nőisségem megélésének kifejezését jelenti. Jelenleg párommal a magyar ranglista élmezőnyébe tartozunk, latin kategóriában az “S” (sonder) osztályt erősítjük, amely a legmagasabb kategória a versenytáncban. A versenyzés mellett táncoktatással foglalkozunk a három éve működő saját tánciskolánkban, a Synergyben. Az elért eredményeink közül a háromszoros magyar bajnoki ezüstérmes helyezéseinkre vagyok a legbüszkébb és arra, hogy a világ és európabajnokságon is a legjobb magyar párosnak bizonyultunk 2019-ben a latin showtánc kategóriában.

DSC_9582-6

Papp Melitta

gyógymasszőr

2005-ben végeztem gyógymasszőrként, az Alternatív mozgás-, és masszázsterapeuta szakvizsgámat 2008-ban tettem le. Számos masszázstechnika elsajátítása mellett a théta és kvantum technikákkal is bővítettem a tudásomat, majd 2019-től az Oktatási Stúdió keretein belül a masszázs gyakorlati oktatásával kezdtem foglalkozni.

A Sweet Step® oktatócsomag létrehozásában nagy örömmel tevékenykedtem, mert számomra fontos a prevenció. Élmény volt részekre bontva vizsgálni, hogyan épül fel a magassarkú cipőben való járás. A kollégáimmal remek szakmai vitákat folytattunk, ami a személyes fejlődésemet éppúgy szolgálta, mint a Sweet Step® oktatócsomag formálódását.

Remélem, olyan örömmel fogadod a Sweet Step® oktatócsomagot, mint amekkora szeretettel, odafigyeléssel igyekeztünk összeállítani neked!

További segítőink

Miért kellene kerülnöd a magassarkúkat?

Az nem megoldás, ha nem hordasz magassarkút! Engedd, hogy megtanítsuk neked, hogyan legyél magabiztos a magassarkúd viselése közben!

Ingyenes csalitartalom neve

Az oktatóanyag az alábbiakat tartalmazza:

apple-devices-books-business-572056.jpg

Consulting & Growth

Developing a stategy and
roadmap.

Használd ki ingyenes online oktató tréningünket!

Add meg a neved, az e-mail címed, és két videóval megajándékozunk, ahol két gyakorlaton keresztül segítünk csiszolni a járásodon.

Sweetstep-Ajándék-videók

Ajándék videók

A magabiztos és tökéletes járásért.